Sådan finder du dit serienummer

For at lokalisere din kajaks serienummer skal du kigge på højre side (styrbord) tæt på bagsiden (agter) af båden. Her er serienummeret placeret på ydersiden af skroget. De fleste, men ikke alle både, har et forsænket område her. Serienummeret vil altid være på dette område og er også duplikeret på et klistermærke (hvis det stadig er til stede) tæt på dette område.

De eneste undtagelser til dette er på modellerne Scooter og Scooter Gemini – på disse to er serienummeret placeret på bagsiden ved håndtagene, samt er duplikeret på et klistermærke i dette område.

Vores nuværende serienummerformat blev lavet i 2013. Denne unikke identifikator består af 10 alfanumeriske cifre.

Eksempelvis GBELA29C14 – Nogle modeller kan have WEM præget ind i kajakken lige før serienummeret.

 

Serienummeret fungerer i denne rækkefølge:

Bogstaverne GB angiver at kajakken er blevet fremstillet i Storbritannien, og betyder, at du har købt et kvalitets Perception produkt. De næste fem cifre er genereret i en rækkefølge af vores system, for at give hver båd sit eget unikke serienummer. Det næste ciffer er et bogstav, der repræsenterer den måned båden er blevet formet i. Bogstavet A repræsenterer januar, B februar og så videre. De sidste to tal er året din båd blev lavet. Eksemplet ovenfor ville være for en kajak støbt i marts 2014.